MILONGOR


 P.g.a Covid-19  är alla evenemang inställda under resten av våren 2020.

Tack för eran förståelse för det här oförutsägbara uppehållet. Vi planerar att komma igång igen till hösten med nya milongor. Det blir inplanerade tillfällen någon gång framöver. Sköt om Er och ta hand om varandra!

Tango by the sea

KOSTNAD:


150 kr (fika ingår inte)

BETALNING:


Swish 123 520 7220 eller

Bankgiro 455-6882


DANSSKOR:


Bekväma skor med glid (ej gummisula), danssneakers eller andra dansskor lämpliga för tango.FIKA:


Vi erbjuder enkel fika till försäljning.
Tango by the sea


MILONGORMilongor


Två milongor är planerade för tillfället.


Söndag den 9 februari


Genuin tangokonsert för sittande och dansande publik. Efter konserten erbjuder Tango Blekinge prova-på-tango, därefter börjar milongan ca kl 18:00. Tango DJ är Belinda Glasby "La Chevere"!

  

Inträde 150 SEK 

Det serveras fika och frukt.

 

Konserten arrangeras i samarbete med Musik i Blekinge och Karlskrona Kommun! 

 

Carlos Quilici Trio är en internationell tangoensemble med Carlos Quilici på bandoneon, Angela Rutigliano på piano och Fernando Silva på kontrabas. Med en djupt personlig tangostil innehåller repertoaren både kompositioner av Quilici och traditionella tangostycken med eget arrangemang. Musiken passar väl till milongor (socialdans).

 

Quilici är baserad i Argentina men turnerar sedan flera år i Europa, USA och Asien. Han är bandoneonspelare, arrangör, kompositör och professor vid Musikskolan vid National University of Rosario.

Quilici har gett ut flera album och deltagit i många andra.

 

Angela Rutigliano är en pianist från Italien, baserad i Tyskland som har fokuserat helt på tango den senaste åren. Rutigliano är klassiskt skolad i Italien och Argentina och spelar med orkestrar och som solist i USA, Europa och Japan. 

 

Fernando Silva är bassist, kontrabasist och cellist från Argentina. Silva är lärare och ingår i flera välkända musikgrupper i Argentina. Han har gett ut ett eget album “Miro por la ventana” och deltagit i flera inspelningar med andra musiker.

 

Angel Villareal musiker och sångare född i Buenos Aires, Argentina.

Villareal har varit baserad 10 år i Spanien och uppträtt flitigt med tango, argentinsk folklore, ballader etc. Sedan 2018 har han sin bas i Tyskland där han framfört konserter med sitt album "Eternal Tangos" och som gästvokalist av Carlos Quilici Trio, Angela Rutigliano, Mano Brava Trio mm.

 PLATS

Musik i Blekinge

Ronnebygatan 22

371 33 Karlskrona


TID

16:00 börjar konserten

17:30 börjar "prova på"

milongan pågår 18:00 - 20:00Lördag den 18 april


Tango-DJ denna kväll annonseras inom kort.


Tango Blekinge anordnar milonga i samband med Christer och Jarmilas workshop. Se mer information under "workshop- fliken".


PLATS

Hörsalen, Karlskrona


TID

19:00-23:00


Vi ses på pistan! ! För mer information maila:

info@tangoblekinge.se eller beök vår sida på FB :)